Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a Zeneiskola cikkek oldalra

Rézfúvós verseny

 

2022. április 13-án Gödön került megrendezésre a VII. Pest Megyei Rézfúvós Verseny, melyen szigetmonostori tanítványaink is megmérettették tudásukat. Rebe Attila tanár úr három növendéket készített fel e nívós versenyre, melyen neves szakmai zsűri értékelt. A verseny a Gödi Németh László Általános Iskola és AMI épületében nagyon jó hangulatban zajlott.

Iskolánkat 3 szigetmonostori növendék: Timár Péter, Demeter Balázs és Kubus Dömötör képviselte, zongorán kísért Kökényné Krafcsik Ibolya.

Timár Péter másfél éve kezdett hangszerén, vadászkürtön játszani, kiemelkedő teljesítéséért a zsűri elismerő oklevéllel jutalmazta.

Demeter Balázs trombitán játszott, elismerő oklevéllel jutalmazták, és bíztatták a zenével való továbbtanulásra, szeretettel invitálják őt a következő tanévben a zenei szakközépiskolák felvételi előtti óráira és a felvételikre is.

Kubus Dömötör baritonkürtön játszott, gyönyörű muzsikájával nagy sikert aratott, mely az eredményben is megmutatkozott: I. helyezést ért el hangszerével. Szívből gratulálunk és a további zenetanulmányaihoz sok sikert kívánunk!


Gratulálunk mindhárom tanítványunknak a sikeres szereplésükért, kitartásukért és gratulálunk felkészítő tanáruknak, Rebe Attilának a kiemelkedő felkészítő munkájáért! Köszönjük a magas színvonalú felkészítést, biztatást!

 

 

 

 

 

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic