Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Jótékonysági koncert és kiállítás

 

 

2023. december 3-án, a Szigetmonostor Faluházban került megrendezésre az Alapfokú Művészeti Iskola egyik legfontosabb eseménye, az Adventi Jótékonysági koncert és kiállítás.

Közel 30 család mozdult meg és segített nekünk, művésztanároknak és a gyerekeknek, hogy valóban egy sikeres programot hozzunk létre

 

Köszönjük továbbá a csodálatos műsort a diákoknak és a zenésztanároknak, tánctanároknak egyaránt és a kiállított szép alkotásokat, akvarelleket, rajzokat, maketteket, ékszereket és egyéb alkotásokat is, melyek január végéig láthatók lesznek a Szigetmonostor Faluházban! Herrer Caesar építész zsűrizése által a következő képzős diákok külön dicséretben részesültek : Czikornyay Petra, Hann Barnabás,  Bartha Szilárd, Molnár Lukács, Holé Anna, Varga Bendegúz, Szirmai Zétény, Honéczy Mia, Mészáros Zselyke, Holota Zétény, Molnár Panka. Gratulálunk nekik!

 

A családok által került sok finomság a büfé asztalra, szép tárgyak a tombolára - felsorolni is nehéz lenne az adakozó családok nevét!

 

Hálás szívvel gondolok a tartalmas és családias, baráti hangulatú rendezvényünkre! 

 

Várbiró Kinga

Műhelyvezető/Tűzzománc

 

Intézményvezetőként köszönöm a szigetmonostori művészeti iskola magas színvonalú adventi koncertjét, néptánc-, zenei, ének produkcióit, művészeti kiállítását! Köszönöm Kollégáim kimagasló munkáját, a fellépő Gyerekek szereplését és a Szülők segítségét, támogatását!

A szervezésért külön köszönet Füzesséryné Bogár Szilvi, Tircsi Zsuzsa, Várbíró Kinga kollégák és Kökényné Krafcsik Ibolya intézményegység vezetőnek, köszönet Molnár Zsolt Szigetmonostor polgármesterének a támogatásért!

Csodálatos élménnyel tudtunk az adventi koncerten gazdagodni idén is!

Zakar Ágnes intézményvezető

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic