Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Rotary Grande, kerékpározás a Szentendrei-szigeten

 

A Rotary club Szentendre szervezésében „Rotary Grande” kerékpározás zajlott a Szentendrei-szigeten immár 4. alkalommal október 14-én.

A tahitótfalui iskola 45 tanulóval, több családdal, 6 pedagógussal vett részt az október 14-i, szombati eseményen mintegy 100 fős kerékpározó csapat részeként.

Köszönöm kollégáim, Dr. Borné Haluska Marianna, Ferbert Csenge testnevelőtanárok és Csereklyéné Szente Ildikó osztályfőnök szervezőmunkáját, Fábián Csaba és Bóta Ágnes kollégáim segítségét!

Remek nap volt! 40 kilométer felett tekertünk csodaszép időben, csodaszép környezetben, csodajó társaságban. A Szentendrei-sziget csodálatos környezete, a dunaparti kilátás a sziget mind két oldalán felejthetetlen élményt nyújtottak mindnyájunknak. Voltak gyorsabban, lassabban haladók, de sikerült teljesítenünk a távot szinte mindannyiunknak.

Az út közbeni szerelésért, segítségért köszönet Székely-Tóth Ádám és Kőbányai György szülőknek!

Iskolánk, a Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola támogatása 4. alkalommal célkitűzése a szervező Rotary clubnak az eseményen.

Köszönet a Rotary clubnak, szentendrei, dunakeszi szervezetnek és a Szülőknek a támogatásért!

Külön köszönet Székely-Tóth Ádám, Bodnár Kitti, Kőbányai és Nótás családnak a részvételért, a sok segítségért! Igazgatói dicsérettel köszöntem meg iskolánk tanulóinak az aktivitást, különösen a 3.a, 4.a, 4.b, 5.a, 5.b, 6.a, 6.b, 7.a, 7.b és 8.b osztályokból vettek többen részt az eseményen.

 

Zakar Ágnes intézményvezető

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic