Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
 • 2021. Tahitótfalu
 • Kossuth Lajos u. 26.
 • Tel.: 06 26 385 741
 • E-mail: szigetisk@gmail.com
 • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Tájékoztató a cirkuszjegyek felhasználásáról

 

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt céljának tartja, hogy hazánk oktatási és nevelési intézményeinek munkáját támogassa, segítse. Hisszük, hogy a jövő generációjának helyes, hatékony felnevelése közös felelősségünk.

Ehhez kívánunk az elmúlt évekhez hasonlóan hozzájárulni azzal, hogy valamennyi általános iskolás kitűnő tanuló gyermeket egy cirkuszi belépő kuponnal jutalmazunk.

Tisztelettel kérem Önt és az iskola tanárait, segítsenek ajegyek név szerinti kiosztásában, abban, hogy a kitűnő tanulók méltó, ünnepélyes körülmények között kaphassák meg bizonyítványuk mellé ajándékunkat.

Tisztelettel kérem az osztályfőnököket, segítsenek a nevek felvezetésében, valamint az iskola pecsétjének elhelyezésében a kártyákon.

Örömmel tájékoztatom, hogy az MÁV Zrt. idén is utazási kedvezményt biztosít a tanulóknak. A kitűnő tanuló kisdiák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat a fővárosba vonattal A sztyeppe illata című előadást megtekinteni. A Fővárosi Nagycirkusz mellett több utazó cirkusz is csatlakozott a kezdeményezésünkhöz, így a kuponok ezekben a cirkuszokban is felhasználhatók.

Bízunk benne, hogy ajándékunk jó motivációt nyújt a jövőre nézve mind a kitűnő, mind a kitűnő minősítést elérni szándékozó tanulók számára.

Budapest, 2023. június 9.

Fekete Péter Főigazgató

 

Kedves Szülő!

Amennyiben a FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ előadására szeretné beváltani a kupont, a kővetkező módok egyikén teheti ezt meg:

 • ONLINE a http://fnc.jegy.hu/ oldalunkon,
 • SZEMÉLYESEN jegypénztárunkban minden nap 10-18 óráig
 • 10 DARAB VAGY ANNÁL TÖBB KUPON felhasználása esetén, valamint amennyiben CÉGE, EGYESÜLETE által mindeddig szervező kollégánkkal tartotta a kapcsolatot, kérjük, keresse értékesítő munkatársainkat a+36 1 343 9637 telefonszámon vagy a foglalas@circus.hu e-mail címen, valamint személyes elérhetőségeiken. Köszönjük!

Amennyiben ONLINE kívánja beváltani gyermeke kuponját, kérj ük,

 • a https://fnc.jegy.hu/ oldalon válassza ki azt az előadást, amelyen fel szeretné használni a kupont,
 • a megjelenő felületen válassza ki a jegyeket, ahonnan meg szeretné nézni az előadást,
 • majd a képernyő jobb felső sarkában nyomja meg a KOSÁRHOZ gombot,
 • a kosárba tétel után a KUPONKÓD menüpontba írja be a kupon bal felső sarkában található 10 jegyű (4 betű, 6 számjegy) a kódot és érvényesítse,
 • ezt követően automatikusan felugrik egy visszaigazolás a kóddal/kedvezménykártya érvényességével kapcsolatban, amit az OK gomb megnyomásával tud elfogadni.
 • A jóváhagyás után az ár melletti legördülő menüpontban válassza ki az 1 jegyre vonatkozó kedvezményt, a „Kitűnő tanuló ajándékkupon (kuponkód)” jegytípust (kiválasztás után a kedvezmény automatikusan megjelenik). Egy vásárlás alkalmával több kód megadása esetén több jegyre is kiválasztható a kedvezmény. Egy kuponkód csak egy jegyhez használható fel.
 • Ezt követően a rendszer kiszámolja Önnek a vásárolni kívánt jegyek darabszámát, valamint a fizetendő összeget. Kérjük, figyeljen arra, hogy a jegyek számában szerepeljen a kitűnő tanuló(k) száma is!
 • Ezután megvásárolhatja belépőit.

FONTOS!

ONLINE jegyvásárlás esetén az előadás napján a kitűnő tanuló belépését a következő dokumentumok bemutatásával tudja érvényesíteni, ezért

KÉRJÜK, MINDENKÉPPEN HOZZÁK MAGUKKAL:

. A CIRKUSZI BELÉPŐ KUPONT

. A KITŰNŐ TANULÓ DIÁKIGAZOLVÁNYÁT

. A KITŰNŐ TANULÓ BIZONYÍTVÁNYÁT VAGY ANNAK MÁSOLATÁT!

Kérjük, a dokumentumokat a belépésnél mutassák be!

Amennyiben SZEMÉLYESEN kívánja beváltani gyermeke kuponját, kérjük,

keresse fel a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárát a 1146 Budapest, Állatkerti krt 12/A. (nyitvatartás: minden nap 10-18 óráig), ahol be tudja váltani a cirkuszi belépő kupont.

FONTOS!

SZEMÉLYES beváltás esetén a kitűnő tanuló belépését a következő dokumentumok bemutatásával tudja érvényesíteni a pénztárnál, ezért

KÉRJÜK, MINDENKÉPPEN HOZZA MAGÁVAL:

• A CIRKUSZI BELÉPŐ KUPONT

. A KITŰNŐ TANULÓ DIÁKIGAZOLVÁNYÁT

. A KITŰNŐ TANULÓ BIZONYÍTVÁNYÁT VAGY ANNAK MÁSOLATÁT!

Kérjük, a dokumentumokat a pénztárosnak szíveskedjen bemutatni.

Amennyiben valamelyik UTAZÓ CIRKUSZ előadására szeretné beváltani a kupont, kérjük,

 • keresse fel a lakóhelyéhez legközelebb műsort adó utazó cirkuszt,
 • s váltsa belépőre a kupont a cirkusz jegypénztárában.

Ebben az esetben is szükséges a kitűnő tanuló okiratainak bemutatása.

A MÁV-START Zrt. az idei évben is minden kitűnő tanuló diáknak 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat.

 • Budapestre utazáshoz a kedvezmény igénybevételéhez a cirkuszi belépő kuponját kell felmutatni.
 • A vissza úton a kedvezmény igénybevételéhez a cirkuszi belépőjegyét le kell pecsételtetni a Fővárosi Nagycirkusz az információs pultjánál.

Bővebb tájékoztatást a MÁV-START Zrt. jegypénztárainál kaphatnak. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

Kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatban, kérjük, keressen bennünket a kitunotanulo@circus.hu e-mail címen.

Az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,

Fővárosi Nagycirkusz

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic