Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Csobbanj velünk!

 

Augusztus végén iskolánk pár tanulója más intézmények diákjaival együtt idén is részt vehetett az UBM Trade Zrt által szervezett egynapos balatoni programon. A gyerekek ingyen utazhattak és kaptak a cégtől ajándékba egy strandbelépőt az alsóörsi strandra, jegyet az Aqua Fun Park ugrálóvárába, ebédet és egy üdítőt. Kis csapatunk izgatottan várta a korai indulást.

A hosszú út vidám várakozással telt el. Megérkezésünk után mindenki megrohamozta a Balatont. Az ugrálóvár rendkívül népszerű volt, néhányan háromszor is sorba álltak, hogy végig mehessenek a pályán. Aznap hőségriasztás volt érvényben, így gyorsan fogytak az üdítők. Senkit nem kellett nógatni, minden gyerek a vízben töltötte az egész napot. Iskolánk különböző osztályaiból érkező gyerekek ebédre már annyira összekovácsolódtak, hogy nem volt kérdés, mindenki sajtos-tejfölös lángost rendelt. Sok játékkal és úszással telt el a nap, az idő csak úgy röpült. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük szépen Zakar Ágnes igazgatónőnek, hogy részt vehettünk ezen a programon! Vaczó Zoltán igazgatóhelyettesünk, Bányai József főszervezővel, aki az UBM Trade Zrt képviseletében jött velünk, egész nap részt vett a programokon és mindenben támogatott, segített minket. Nagyon köszönjük! Horváth Dávid édesanyjának, Piroskának is nagyon hálásak vagyunk, mert elkísért minket és mindenben segítségünkre volt.

 

Farkasné Szabó Judit és Sziváné Bergmann Henriett

Kísérők

 

Köszönjük Dr. Vitályos Eszter országgyűlési képviselő asszonynak és az UBM Trade ZRT-nek a támogatást, Bányai Józsefnek a szervezést. Köszönöm Kollégáimnak, hogy koordinálták a programot!

            Zakar Ágnes intézményvezető

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic