Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Diákönkormányzati nap a sport jegyében

 

Iskolánk munkatervében június 13-ra Diákönkormányzati napot terveztünk.  Az iskolavezetéssel egyetértésben sportnap rendezésére kért meg az igazgatónő, melyet testnevelőtanárként és a diákönkormányzat felnőtt vezetőjeként szerveztem meg Tahitótfaluban az ifjúsági táborban. A sportnapon a Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola 4., 5., 6. és 7. osztályosai vettek részt.

8 állomáson próbálhatták ki magukat a gyerekek a különböző sportágakban, íjászat, lovaglás, golf, labdarúgás, kézilabda, akadályversenyek.

Balogh Tibor íjászatot,Oltványi Katalin minigolfot, Béres Gabriella és Buzogány Lajos a Magyar Családi Gazdaság jóvoltából lovaglást tartottak a gyerekeknek.

Szíjj Krisztián futbal edző és Turóczi Csaba tanár labdarúgást, Mlincsek Mózes Bendegúz, egykori diákunk kézilabdát vezetett, Szűcs Kata akadályversenyt tartott. 

A gyerekek nagyon élvezték a programokat. Minden állomást kipróbálhattak. Örömmel vették a sok lehetőséget.

Dr. Sajtos Sándor polgármester úr is kilátogatott az eseményre.

Jövőre is szervezünk hasonló programokat, a gyerekek és a kísérő kollégák is nagyon élvezték a napot.

A DÖK napon túl havi rendszerességgel szervezek rekreációs programokat, amelyre jövőre is szeretettel várom a gyerekeket: kirándulás, biciklizés, szánkózás, korcsolyázás, labdajátékok...

 

Szűcs Kata testnevelőtanár, az iskolai sportnap szervezője

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic