Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Adventi koncert és vásár a tahitótfalui iskolában

Nagy örömünkre a járványügyi biztonsági intézkedések mellett meg tudtuk tartani az idei évben az adventi koncertünket és a vásárt.

A vásár helyszíne az étkező lett, melynek rendbetételételét, a vásárhoz biztosítását köszönjük szépen a tahitótfalui önkormányzatnak, munkatársaknak, különösen Dr. Sajtos Sándor polgármesternek és Bozóki Terike gondnoknak. A vásárt a szülői munkaközösség szervezte Baffia Kriszta SZMK elnök vezetésével. Az osztályok csodás árukkal lepték meg a vásár vendégeit, a bevétel az osztályokat illette.

Az adventi koncert fővédnöke Dr. Sajtos Sándor polgármester úr volt. Klasszikus zenei darabokkal örvendeztette meg a nagyszámú közönséget a művészeti iskola. Minden művészeti iskolai tanárnak léptek fel növendékei.

Külön köszönet Mákó Miklós igazgatóhelyettesnek és Kökényné Krafcsik Ibolya művészeti titkár, szolfézstanárnőnek és Kubusné Verhás virág munkaközösség vezetőnek a szervezésért!

Köszönet a Danubia tv koncert felvételéért. Az adventi koncertet a tragikus körülmények között elhunyt Czikora Zsolt szülőnek, egykori tanítványunk emlékének ajánlottuk fel.

A támogatójegyekből befolyt pénzt az iskolai tehetséggondozásra fordítjuk. Köszönjük szépen!

Zakar Ágnes intézményvezető

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic