Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Családi nap az iskolában

Május 5-én immáron negyedik alkalommal került megrendezésre a Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány szervezésében az iskolai Családi nap. Aki ezen a forró májusi napon ezt a programot választotta, nem bánta meg. Az idelátogatókat különböző bemutatók várták: akrobatikus torna, akrobatikus rock and roll, judo, a Szent György Lovagrend apródjainak fellépése, valamint a Zenebutik előadása. A rendezvény ideje alatt sportállomásokon gyűjthettek - palacsintáért - pontokat a gyerekek, ezen kívül volt hajdíszítés, arcfestés, kézműveskedés, tűzzománcozás, táncház, játékos angol foglalkozás.

Köszönjük, hogy színvonalas programot tudtunk összeállítani Krisztandl Zsuzsannának, Petyerák Andreának, Baucsek Mónikának, Móra Eszternek, Staberecz Péternek, Rácz Gábornak, Szántó Tündének, Szántó Sándornak, Gyimesi Szilviának, Szabó Juditnak, Kóródi Édának, Kökényné Krafcsik Ibolyának és a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársainak.  

Köszönjük az ízletes gulyásleves és paprikás krumpli elkészítését Kincses Ilonkának, Keszler Szabolcs támogatását, a szülőknek a segítséget és az adományokat, valamint iskolánk pedagógusainak munkáját.

A rendezvény ideje alatt a hangosítást ezúttal is Szecsei László biztosította.

Az összegyűlt adományokból a Népházba vásárolunk az oktatás változatosságát biztosító projektort.

 

Csereklyéné Szente Ildikó

A Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány tagja

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic