Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Szülő bál 2017.

galéria

Az idei Szülői bál nagyon szépen sikerült, sokan voltak, jól érezték magukat a vendégek, a program remek volt.

Köszönjük a Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány munkáját, Csizmadi Andinak, Csereklye Ildikónak, Bándi Áginak, Baffia Krisztának, és Zandler Beának a hatalmas és színvonalas munkát, családtagjaiknak én külön köszönöm, tudom, hogy ez nagy áldozat!
Az SZMK vezetőknek, akik szépen megmozgatták a szülőket, hogy eljöjjenek a bálba, és támogató jegyeket is sokan vettek.

Köszönöm a kollégáknak, akik eljöttek a bálba: Kovács Judit, Kovács Laci, Gyarmathy Réka, Viplak Kati, Matus Klára, Marton Ica, a zenetanároknak és tanítványaiknak a szép produkciókat, Krafcsik Ibolyának, Csáki Juditnak, Kürtösi Zsoltnak és Mákó Miklósnak a színvonalas munkát!
Köszönöm Dr. Sajtos Sándor polgármester úrnak és kedves feleségének a részvételt és a Népház térítésmentes használatát. Polgármester úr bejelentette, hogy a jövő évi bál az új étkezőben lesz.

A bál bevétele sem elhanyagolható , amiről  a kuratórium tájékoztatott bennünket: 430.000 Ft, melyet az iskola eszközállományának javítására fordítunk. Hangfalakat, hordozható projektorokat, a Népházba egy beszerelhető projektort és az írásvetítőhöz vásznat fogunk vásárolni.

Igazán felemelő érzés, hogy ennyi jó ember tud egyszerre megmozdulni az iskolánkért!

 

A legtöbb jegyet vásárló osztályok tortát kaptak: a 6. b Sziváné Bergmann Henrietta osztálya 16 jeggyel, az 1.b Csereklyéné Szente Ildikó osztálya  55 jeggyel , és Magyarné Rátóti Katalin osztálya, a  2. b osztályos tanulók szülei 110 jegyet vásároltak.

Mindenkinek köszönjük önfeláldozó segítségét!

Az iskolavezetés nevében: Zakar Ágnes és Mákó Miklós

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic