Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Iskolánk 4.b osztálya nyelvÉSZ  Barátok Közössége díjat nyert sikeres versenyszerepléseinek köszönhetően.

Gratulálunk Magyarné Rátóti Kati tanítónak és osztályának, a 4.b-nek ehhez a nívós díjhoz, az elért szép eredményekhez! Csatoljuk a  verseny vezetőjének levelét az örömteli hírről.

Iskolavezetés

"

Kedves Magyarné Rátóti Katalin!

 

 

Ön nagyszerű munkát végez, remek osztályközösséget vezet.  A nyelvÉSZ idei versenyén is jutalmazzuk azokat az osztályokat, ahol a tanulók minimum fele benevezett anyanyelvi versenyünkre.

 

Örömmel gratulálunk, mert osztálya kiérdemelte a

nyelvÉSZ Barátok Közössége Díjat.

 

A díjat a nyelvÉSZ verseny iskolai fordulójának kiértékelő anyagaival együtt küldjük.

 

Amennyiben a különdíj átvételéről készítenének néhány fotót, megköszönjük, ha azt megküldik nekünk az info@bendeguzakademia.hu címre. Kérjük, a tárgyba írják be: Különdíj átvétele.
Honlapunkon szeretnénk e fotókkal bemutatni az örömteli pillanatokat.

 

„A nyelv természeti jelenség, gyökerei mélyen belenyúlnak a múlt őstelevényébe, s van törzse, ága, lombja, eleven virága is” – vallotta Kosztolányi Dezső. Így érezzük mi is. A nyelvÉSZ verseny a mi közös szeretetfánk. 1999-ben ültettük, és azóta az Ön, a szülők és persze a sok lelkes és ügyes versenyző segítségével szeretettel gondozzuk, ápoljuk, éltetjük.

 

Kívánjuk, hogy idei nyelvÉSZ versenyünkön eredményesen szerepeljenek diákjai, tapasztalják meg, hogy ezen a versenyen a tudásuk élményre váltható!

 

Sikeres együttműködésünk iránti lelkes elkötelezettséggel küldöm üdvözletemet a nyelvÉSZ verseny minden szervezője és munkatársa nevében.

 

 

dr. Lele József
a nyelvÉSZ verseny
vezetője"

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic