Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Egészségfejlesztési és karácsonyi kézműves projekt-nap

 

A december 14-i munkanapon a szentendrei Egészségfejlesztési Irodának köszönhetően egészségnevelési napot tartottunk a gyerekeknek. 

A kicsinyek gerinctornán, testi higiénéről szóló előadáson, a nagyobbak  stresszkezelésről, étkezési zavarokról szóló előadásokon, újraélesztési gyakorlaton vehettek részt. A legnagyobbaknak szexuális felvilágosító előadás, lelki tanácsadás, beszélgetések voltak a nap eseményei. 

Köszönjük az EFI iroda vezetőjének  Huszárné Kürti Évának és munkatársainak Törökné Bakos Bea, Lehosik Mariann, Szőkéné Szabó Csilla, Kozma Orsolya, két Móriczos diák és kolléganőnk, Bartis Helga iskolapszichológus közreműködését, az értékes órákat, programokat!

A nap bővült karácsonyi kézműveskedés és a Faluház karácsonyi kiállításainak látogatási lehetőségével. A mézeskalács, ünnepi asztali dísz, gyertyatartók és más ajándékok készítése is jól haladtak ezen a tanítás nélküli munkanapon, köszönhetően a tanítóknak; valamint Bádonyi Kinga, Pristyák Ilona, Wegroszta Gyula tanároknak. 

Külön köszönet Princzné Bérczi Kriszta pedagógiai asszisztensünknek, népi fazekasművésznek, aki a kézműveskedéshez az anyagokat beszerezte, szervezte a karácsonyi ajándékkészítést az iskolában!

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic