Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Sárkányhajó sikerek

Május 25-én idén már 9. alkalommal került megrendezésre a hagyományos  verseny az Omszki-tavon. Iskolánkat négy csapat képviselte. Negyedikes, hatodikos, nyolcadikos kategóriában és a szülők között. A szorgalmas és kitartó felkészülésnek meg lett az eredménye. Egységeink magabiztosan nyerték az előfutamokat és a döntőben is nagy fölénnyel győzelmet arattak. A most nyolcadikos kategóriában indult csapatunk már harmadszorra hódította el a kupát.   A három csapatban iskolánkat hatvan gyerek képviselte, ami nagyon szép teljesítmény. A szülők is nagyon szépen szerepeltek és egymás utáni harmadik évben szerezték meg a győzelmet. Csapatunk névadója Süsü is velünk volt kabala figura formában és minden dobogós képen a gyerekek kezében lendült a magasba.

Csapataink ezzel jogot nyertek idén is az országos döntőn való indulásra, melyet szeptemberben rendeznek meg. Reméljük ott is aminél jobb  szereplést.

Köszönjük a felkészítést Szabó Gábor edzőnek, a támogatást a Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítványnak, valamint Schubert Mihálynak az utaztatást és a segítséget.

Fábián Csaba

csapatvezető

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic