Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Ópusztaszer

Galéria1, 2

Pénteken délután indultunk a Kerek Emese történeleversenyre Ópusztaszerre Nagy Zitával, Ákos édesanyjával, és körülbelül 2 és fél óra alatt le is értünk a szállásra, a Szeri kempingbe. Csapatunk: Vaczó Julianna, Szolnoki Bence, Jenei Ákos és Földes Tibor.
            Némi nehézség adódott. Bence sajnos megbetegedett, így Csereklye Kata ugrott be helyette. Pénteken este fél 11-re leért és Bencét hazavitték.

A szállásunk kiváló és hangulatos volt, bár mindannyian egy szobában voltunk, de legalább így tudnunk beszélgetni, és át tudtunk beszélni pár stratégiát a versenyre.

A verseny nagyon jól telt. Izgalmas volt, sok volt az ügyességi feladat, de a legjobbak a fűszeres feladatok voltak, amikor különböző módon fel kellett ismernünk a fűszereket szaglásról, vagy tapintásról. Nagyon jó volt a hangulat a verseny alatt. Minden segítő a segítségünkre sietett, ha valamit nem értettünk, ha valami baj volt. Mentálisan és fizikailag is megdolgoztattak minket a feladatok.

Csemete kategóriában a 6. helyezést értük el, aminek nagyon örültünk. Sajnáltuk viszont, hogy felkészítőtanárunk, Viplak Katalin nem tudott elkísérni minket a versenyre, ugyanis ezt neki köszönhetjük

Nagyon élveztük a versenyt idén és az eddigi években is. Nagyon sajnáljuk mindannyian, hogy a következő években már nem vehetünk részt a Kerek Emesén.

Csereklye Kata és Jenei Ákos

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic