Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
Vissza a hírek oldalra

Családi nap az iskolában

 

Április 27-én ötödik alkalommal rendezte meg a Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány a Családi napot.

Idén új helyszínen, a Népház udvarán vártuk az érdeklődőket, mivel a rendezvényen avattuk fel az alapítvány által vásárolt játszótéri eszközöket. A játékokat az alapítvány és az önkormányzat összefogásával tudtuk megvásárolni. A játékok ára közel 1.500.000 forint volt, jelentős segítséget jelentett Dr. Sajtos Sándor polgármester úr saját felajánlása és az önkormányzat által megszavazott, összesen 500.000 Ft támogatás. A Népház udvarán való telepítés összes munkálatát és költségét szintén Tahitótfalu Község Önkormányzata vállalta, amit ezúton is köszönünk minden közreműködőnek.

A Családi nap idén is sok-sok színes programmal, jó hangulatban telt.
Köszönjük, akik hozzájárultak mindehhez: Baucsek Mónika és Budai Tünde edzők által vezetett Budai Akrobatikus Sport Egyesületnek, Szabó Juditnak a táncház vezetéséért, Kökényné Krafcsik Ibolya tanárnőnek és zenebutikos tanítványainak, Perlaki Andreának és zumba csapatának, Móra Eszternek, Varga Dánielnek és a Pink Panthers Akrobatikus Rock & Roll Tánccsoport Egyesület növendékeinek, a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársainak, Szántó Tündének és Szántó Sándornak a tűzzománc foglalkozásért, Gyimesi Szilvinek és Szabó Gyöngyinek az arcfestésért, Kóródi Édának a hajdíszítésért, továbbá minden iskolai dolgozónak, szülőnek, akik segítettek a rendezvény alatt.

Köszönjük, hogy Kincses Ilonka ismét finom gulyáslevest és paprikáskrumplit főzött, és hogy az önkormányzat jóvoltából kenyérlángost is kóstolhattak a résztvevők, amit Sasvári Vera és lánya sütött meg nagy szakértelemmel. Köszönet a szülőknek, akik süteménnyel, főzési alapanyaggal, adománnyal támogatták a rendezvényt. Az önkormányzat dolgozóinak, hogy a helyszín berendezésében segítettek.

Köszönjük a támogatást Ferenczi Attiláné Mártinak (Zöldségüzlet), Keszler Szabolcsnak (Hentesáru Bolt), Orbán Olginak (Élelmiszerbolt).

A zenét és a hangosítást idén is Szecsei László végezte.
A rendezvényről a Danubia Televízió is készített felvételt.

Az idei évben szeretnénk egy további játékot is megvásárolni a gyerekeknek, és napvitorlákkal biztosítani az árnyékolást.

Kérjük, ha van rá lehetőségük, támogassák alapítványunkat a megvalósításban. Az anyagi hozzájárulást eljuttathatják számunkra az iskola titkárságán keresztül, illetve közvetlenül az alábbi számlaszámra: 64700021 – 10004225

 
SZJA 1%-os felajánláshoz adószámunk: 18681952-1-13

 

Segítségüket köszönjük!
 

Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány

Csizmadi Andrea elnök
Baffiáné Berényi Krisztina
Bándiné Tasnádi Ágnes
Csereklyéné Szente Ildikó
Csizmadi Beáta

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic