Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Egy kicsit egészségesebbek lettünk… (videó)

Iskolánk egészségnevelési napot tartott november 10-én. Az egésznapos iskolai rendezvényen érdekes és hasznos egészségmegőrzési programok várták a gyerekeket. Szentendréről érkeztek előadók: Miháldy Kinga dietetikustól hallhattunk előadást az egészséges táplálkozásról és az okostányérról, Törökné Bakos Bea gyógytornász megmozgatta az alsósokat majd az 5. évfolyam tanulóit is. A felső évfolyamosok az újraélesztés szakszerű kivitelezését sajátíthatták el Szabó Anikó védőnőtől, valamint Horváth Judit pszichológus tartott előadást a 7., 8. évfolyamok tanulóinak a testképzavar lelki okairól. Bákai Brigitta rendőr egy kétórás interaktív társasjátékban mutatta meg a 8. évfolyam tanulóinak az iskolai zaklatás elleni védekezés módját. 

A Népház udvarán Kovács László tanárúr szervezett sorversenyt a kicsiknek, a nagy iskolában pedig Králikné Matkovics Mariann és Turóczi Csaba testnevelők mozgatták meg a gyerekeket sportversenyekkel. 

Kovács-Motesiczky Eszter, tanítónő

Köszönet az Egészségnapért!

A Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola nevelőtestülete nevében szeretnék köszönetet mondani az Egészségnap megszervezéséért az Egészséges Város Közalapítványnak, Gerőcs Katalin elnöknek, Dr. Pázmány Annamáriának a SZEI igazgató-főorvosának, az Egészségfejlesztési Irodának, hogy iskolánkat választották az iroda a nyitó rendezvényének helyszínéül, valamint az Alapítvány és az Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak  az érdekes programokat.

Köszönöm Gerőcs Katalin elnök asszony és az Alapítvány anyagi támogatását, melynek köszönhetően a rendezvényt színesebbé tudtuk tenni, és a  gyerekeknek egészséges ételeket, italokat tudtunk vásárolni.

Zakar Ágnes intézményvezető

 

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic