Tahitótfalui Pollack Mihály Általános Iskola és AMI

pollacksuli
  • 2021. Tahitótfalu
  • Kossuth Lajos u. 26.
  • Tel.: 06 26 385 741
  • E-mail: szigetisk@gmail.com
  • Intézményvezető: igazgato@pollackmihalyiskola.hu
Vissza a hírek oldalra

Szülői bál

Az idei évben november 10-én tartottuk meg hagyományos Szülői bálunkat. A sok készülődés megérte, mindenki nagyon jól érezte magát.

Az estet az alapítvány elnöke nyitotta meg. A következő húsz percben a zenetanárok és két iskolai növendék hangulatos műsorszámaival kapcsolódhattunk ki. Könnyed muzsikájukkal a közönséget is be tudták vonni az éneklésbe. Köszönjük, hogy aktív munkájukkal segítik az alapítvány tevékenységét. Ezután Török Luca, iskolánk 6. a osztályos tanuló hiphop tánca következett. Luca évek óta sikeres versenyzője az Allstars Dance Stúdiónak. További sikereket kívánunk neki! A folytatásban Zakar Ágnes igazgatónő és dr. Sajtos Sándor, településünk polgármestere is köszöntötte a vendégeket. Vacsoránkat idei évben is az Útonálló Vendéglő biztosította, tekintettel a Márton nap közelségére libás fogást is választhattunk. A talpalávalóról Szecsei László gondoskodott.

Idei évben is volt tombola, sok-sok értékes ajándékkal, felajánlással. Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatást a faluban és környéken működő vállalkozásoknak, szülőknek, és minden tombolatárgyat felajánlónak: Puppánné Rácz Julianna West Divatáru, Keszler Szabolcs Hús- és hentesáru bolt, Laki Cuki, Angelmayer Éva Háztartási bolt, Útonálló Vendéglő Leányfalu, Orbán Olga Élelmiszerbolt, DunakanyarVet Állatorvosi Rendelő és Állatpatika- Dr. Munkácsi Miklós és munkatársai, Csereklye József Baumit Kft., Nagy-Kozár Szilvia, Nu-Medical Orvosesztétika, Líra Könyvesbolt Leányfalu, Alphazoo-Leányfalu.

Köszönettel tartozunk a szülői munkaközösség tagjainak, a kedves szülőknek, akik támogatói és belépőjegyek vásárlásával, tombolafelajánlásokkal, finom süteményekkel járultak hozzá rendezvényünk sikeréhez. Szintén köszönjük Tahitótfalu Község Önkormányzatának, hogy idén is ingyenesen rendelkezésünkre bocsátotta a Népházat.

Idei évben a 3. b és 2. b osztályt jutalmaztuk tortával, mivel a legtöbb támogatói jegyet és belépőt az ide járó gyermekek szülei vásárolták.

Az est teljes bevétele 278.500 Ft volt. Az összeget az idei évben sport- és játékeszközök beszerzésére, telepítésére fordítjuk. Munkánkat az iskola honlapján a www.pollackmihalyiskola.hu oldalon, illetve a Danubia Televízió honlapján követhetik figyelemmel.

A Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítvány

elnöke: Csizmadi Andrea

tagjai: Baffiáné Berényi Krisztina, Bándiné Tasnádi Ágnes, Csereklyéné Szente Ildikó, Csizmadi Beáta

picpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpicpic pic pic pic